Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEO Pensiune


Descriere

Localizare unitate: Pensiunea Leo este localizata la intersectia dintre strada Oltenia si strada Dobrogea, intr-o zona cu acces facil catre cele mai importante puncte de interes ale orasului si anume: Gara Brasov (aproximativ 400 m), Sala Sporturilor, Patinoarul Olimpic. Situata in imediata apropiere a Centrului Civic al orasului Brasov, Pensiunea Leo asigura linistea si confortul necesar unui sejur de relaxare.
Cazare: Pensiunea Leo dispune de 34 de locuri de cazare structurate in 6 duble matrimoniale, 6 duble twin si 3 apartamente.
Servicii de masa: Mic dejun
Facilitati camere : baie proprie, TV cu cablu, telefon, radio cu ceas, frigider, acces la internet wireless de mare viteza si un birou de lucru in cazul apartamentelor.
Facilitati: Locatia pune la dispozitia oaspetilor sai si un salon de servire a micului dejun, precum si a celorlalte mese la cerere, alaturi de o serie de servicii de calitate menite sa vina in completarea unei atmosfere primitoare : supraveghere video a autoturismelor, spalarea si calcarea hainelor, room service, apel trezire, apel taxi, primire si transmitere faxuri si e-mailuri, editare, scanare si copiere documente.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie