Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METEOR Hotel


Descriere

Hotelul Meteor ★★★ a fost amenajat si dat in folosinta in anul 2001, fiind constriut pe parterul unei cladiri ce dateaza din anul 1400 si care este clasificata monument istoric.
In anul 2016 a fost renovat si dotat cu mobilier modern, oferind un confort ridicat si servicii de cea mai buna calitate.
Hotelul Meteor ★★★ este situat in centrul civic al Municipiului Cluj-Napoca (zona zero) in fata caruia este zona pietonala, pe care sunt 2 fantani arteziene si este amplasata statuia Lupa Capitolina, Lupoaica cu Romulus si Remus, donate de municipalitatea Romei in 28 sept. 1921.
Hotelul Meteor ★★★ are un numar de 29 camere pentru cazare din care 6 single, 18 duble ( 11 Twin si 7 matrimoniale), 3 triple (1 pat matrimonial + 1 pat single) si 2 suite. Este clasificat la 3 stele si dispune de urmatoarele dotari:
Minibar, aer conditionat mobil, telefon cu iesire internationala , televiziune UPC - prin cablu, detector de incendiu in fiecare camera, uscator de par, servicii internet gratuite.
De asemenea dispune si de o sala de conferinta situata la etajul 1, cu o capacitate de 26 locuri.
Fiind situat in centrul orasului Cluj-Napoca, unitatea de cazare este in aproprierea tuturor institutiilor si obiectivelor de interes general (50-300 m) cum ar fi: statuia Matei Corvin, statuia Avram Iancu, statuia Sf. Gheorghe, statuia A. I. Cuza, Catedrala Sf. Mihail, Catedrala Ortodoxa Romana, Teatrul si Opera Romana, Universitatea Babes-Bolyai, Prefectura si Consiliul Judetean, Primaria Municipala, 12 sucursale bancare, Clinicile si Spitalele, Gradina Botanica si Muzee.
Este usor de ajuns la Aeroport cca. 10-15 minute; Gara CFR 5 minute; Expo Transilvania 5 minute. Fiind pe artera principal, este usor de iesit spre orice directie: Bucuresti, Oradea, spre Zalau ori spre Baia Mare.


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie