Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONTERAI Resort


Descriere

Complexul Monterai va ofera cazare in doisprezece vile ce se remarca prin amenajarile de inalta calitate si decoratiuni deosebit de rafinate pentru a intregi visul vacantei perfecte.
Evadati din tumultul vietii cotidiene intr-o oaza de relaxare, odihna, si totodata un loc de petrecere a timpului liber impreuna cu familia sau prietenii.
Descriere camere: Toate camerele sunt dotate cu mobilier de cea mai buna calitate precum si fotolii/canapele din piele, TV/LCD si frigider- minibar, baile au cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par.
Garsonierele sunt cu un pat dublu si una sau doua canapele extensibile, baie cu cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par. Junior suite sunt cu 2 paturi matrimoniale, canapea extensibile, fotolii si baie cu jacuzzi si uscator de par.
Apartamentele sunt cu unu pana la trei dormitoare si au paturi matrimoniale si canapele extensibile, fotolii, unele au si birou, baie cu cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par.
Descriere facilitati: Complexul Monterai dispune de 12 vile cu amenajari de inalta calitate si decoratiuni rafinate pentru o vacanta perfecta. Fiecare vila dispune de spatiu verde, terasa la parter si balcoane la etaje, oferind accesul la o minunata priveliste asupra Poienii Mici.
Servicii masa: Se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte; capacitate 60 de persoane.
Facilitati evenimente: Sala de conferinta - capacitate de pana la 160 de persoane. Este dotata cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri în serie, DVD, acces gratuit la internet wireless si acces la terasa cu panorama asupra Poienii Mici.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie