Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RELAX Hotel


Descriere

Localizare: Hotelul Relax este situat in Sovata Bai, amplasata intr-un peisaj montan deosebit cu o panorama de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal een Europa.
Conditii de cazare: Acest hotel a fost creat cu un design deosebit care imbina placut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez si dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare si o gama variata de programe optionale, avand o capacitate de 50 de locuri.
Facilitati hotel: hotelul pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati:- Receptie deschisa Non - Stop- Parcare supravegheata cu sistem video- Room Service- Seif disponibil la receptie- Transfer aeroport contracost- Organizare de banchete, nunti, mese oficiale- oferire materiale promotionale si informare turistica - Organizare programe optionale: excursii in zona- pastrarea obiectelor de valoare


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie