Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL CLASSIC Hotel


Descriere

Locatie: Hotelul Royal Classic ★★★ este situat in cartierul Gheorgheni, la 10 minute de mers cu masina de centrul Clujului sau de Aeroportul International Cluj-Napoca,Centrul orasului Cluj-Napoca alaturi de obiectivele turistice precum Muzeul National de Arta din Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Piata Avram Iancu si Piata Unirii, se afla la numai 3,5 km de Royal Classic Hotel ★★★
Descriere camere: aer conditionat, minibar, birou de lucru, internet, muzica ambientala, baie proprie, uscator de par. Apartamentele de lux detin bai spatioase cu jacuzzi dar si bai de serviciu.
Descriere facilitati: Royal Classic Hotel ★★★ dispune de 55 de camere (single, double si apartamente standard si de lux).
Restaurantul Royal Classic Hotel are o capacitate de 170 de locuri, iar pentru evenimentele speciale se pot folosi inca 2 spatii: Salonul Regele Ferdinand (100 locuri) si Salonul Clasic (50 de locuri). Meniul este variat si satisface pana si cei mai pretentiosi clienti.
Pe de alta parte, Royal Classic Hotel pune la dispozitie si o cafenea- bar de zi.
Royal Classic Hotel ofera facilitati construite in scopuri business, cu 3 sali functionale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie