Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAREA-N BUCATE Pensiune


Descriere

Pensiune-restaurant Sarea-n Bucate se află în inima Transilvaniei, vizavi de faimoasa salină din Turda, și oferă unități de cazare, un restaurant, un bar, WiFi gratuit în toate zonele și parcare privată gratuită.
Situat în imediata apropiere a intrării în Salina Turda Durgău, restaurantul Sarea-n bucate se bucură de o localizare privilegiată, într-un cadru natural, sub soarele îmbietor care învăluie dealurile Turzii. După o vizită plină de surprize în adâncurile Salinei Turda, restaurantul Sarea-n bucate oferă prilejul perfect pentru câteva ore de răsfăţ culinar. Restaurantul este un loc în care poți să mănînci preparate sănătoase, crescute în propria grădină de legume şi zarzavat, sau din livada de pomi fructiferi, din care este produs suc de mere BIO.
Descriere camere:
Pensiunea pune la dispoziția turiștilor 13 camere mobilate în stil ultramodern, cu un total de 39 de locuri de cazare care asigură un confort familiar, conferind acel sentiment de ”acasă”. Eleganța formelor și căldura cromatică sporesc sentimentul de liniște și oferă un plus de intimitate familiei tale.
Descriere facilitati:
Fiind parte a grupului Crama La Salina, Pensiune-restaurant Sarea-n Bucate promovează turismul vinicol, oferind acces gratuit la cramă și vii.
Locatie:
Tipurile de încăperi diferă în funcție de cerințe: regim single, double, matrimonial sau de tip familial. Camerele sunt mobilate și utilate complet- fiecare conține minibar, și este dotată cu tehnologie de ultimă generație: Wi-fi, TV LCD, telefon, control individual al climatizării. Pentru cei care doresc să se cazeze la ”Sarea-n bucate”, vă informăm că restaurantul oferă oaspeților un mic dejun consistent și energizant, inclus în oferta de cazare

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie