Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEVEN HOUSE Pensiune

   Strada Kossuth Lajos, Nr20a, Covasna, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Seven House se afla in statiunea Covasna la o distanta de 2,3 km de partia de schi Covasna Lorincz Zsigmond.
Seven House este un guest house cu servicii de cazare, intr-o cladire separata cu 4 apartamente cu baie proprie, kicinette, ventilator cu recuperare de caldura si ventilare aer,
Cele 4 apartamente dispun de living spatios la parter cu semineu, 2 bucatarii una la primul nivel cu masina de spalat rufe cu uscator, aragaz cu cuptor, masina de spalat vase.
Acestea sunt:
- Apartament Alexia;
- Apartament Ioana;
- Apartament Teodora;
- Apartament Ioachim.
Fiecare apartament este dotat cu baie proprie (3 dus cu walk-in si unul cu cada - Ap. Ioana), kicinette cu plita cu inductie, aparat de cafea cu capsule, frigider si toate dotarile de vesela (pahare, tacamuri, cani, oale), apartamentele dispun si ventilator cu recuperare aer, pentru o buna ventilare a aerului si un aer curat tot timpul (mai ales in contextul actual).
Apartamentele sunt create dupa acceasi structura, 3 dintre ele fiind cu 2 camere, unul singur, Ap. Ioachim fiind open-space, dar ca numar de locuri sunt identice, paturi dublu matrimoniale (Queen Size) si canapele extensibile de 140 cm.
In apartamente turistii dispun de uscator de par, prosoape si papuci de casa.
De asemenea, printre serviciile oferite regasim zona de gratar si loc de joaca pentru copii.
Tarifele nu includ taxa de statiune in valoare de 2 lei/zi/pers.
Tarifele nu includ mic dejun si servicii de tratament.
Accesul cu animale de companie nu este permis in apartamente, doar in curtea interioara a Seven House.
Taxa de statiune 2 lei/pers/zinu este inclusa in tarif, se achita la cazare.
Pentru grupuri cu inchirierea integrala a pensiunii se pot oferi si servicii de masa contra cost.

Prin Seven House ne-am propus să valorificăm bogătiile naturale din zona noastră și să oferim și altora posibilitatea de a se bucura de acestea în vacanța petrecută la Covasna!
Atracții în zonă:
Ca să-ți facem o scurta introducere trebuie să-ți spunem ca în Covasna găsești aer curat, bogat în ioni negativi, izvoare de ape minerale și gazul mofetic, care este o emanație naturală de CO2 din pământ cu beneficii multiple pentru afecțiuni ale sistemului circulator, boli dermatologice, boli ale tubului digestiv, boli endocrine, ginecologice, boli ale aparatului locomotor, afecțiuni asociate procesului de îmbătrânire.
În spațiile noastre poți beneficia de:
  • Wi-Fi și TV;
  • Zona de grătar și relaxare în aer liber;
  • Bucătărie comună și kitchenette în fiecare apartament;
  • Mașină de spălat și uscător de rufe;
  • Mașină de spălat vase;
  • Loc de joacă pentru copii;
Balta Dracului este simbolul orașului Covasna, un vulcan noroios, o erupţie permanentă de gaze, care ţine în mişcare un vârtej compus din noroi de culoare galbenă şi din ape freatice minerale.
Poți să faci o plimbare pe jos către Cascada de sub Șiclău, unde se poate vedea în piatră, dintr-o anumită poziție, un chip uman care seamană cu imaginea lui Decebal. La aproximativ 15 km de Covasna poți să te plimbi la Rezervația Naturală Mestecănișul de la Reci, unde se găsesc lacuri și mlaștini eutrofe, populate de o serie de specii rare.
Lacul Sfânta Ana (54 km distanță) este singurul lac vulcanic din România și este situat în craterul muntelui Ciomatu Mare. În zona lacului se găsește și Tinovul Mohoș pe o suprafată de 80 ha, fiind o turbărie alpină, cu 13 ochiuri de apă, încadrată ca rezervație naturală.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie