Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIGHISOARA Hotel

   Strada Scolii 46, Sighisoara, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Sighişoara ⭐⭐⭐ înseamnă 29 camere şi 3 apartamente, ce oferă o experienţă de ospitalitate şi eleganţă ce evocă atmosfera medievală, perfect armonizată cu cele mai moderne detalii de confort.
Camerele noastre vor fi spaţiul tău de relaxare după o zi plină în care ai explorat straduţele întortocheate ale Sighişoarei, printre turnuri semeţe, ziduri de taină şi bastioane ale istoriilor de demult.
Restaurant
Un spaţiu rafinat, încrustat cu detalii ce evocă splendoarea istorică a Sighişoarei şi un meniu desăvârşit, care îmbină gusturile tradiţionale cu delicatese elaborate, din gastronomia internaţională.
Cramă
Umbra de arcade şi lumina blândă a vechii noastre pivniţe din piatră medievală: savurează-ţi aici momentele de tihnă, cu un strop de vin bun. Te aşteptăm cu o colecţie întreagă de vinuri alese şi o atmosferă de adavarat răsfăţ!
SPA
Jacuzzi, masaj, saună, fitness, servicii de kinetoterapie – alege ceea ţi se potriveste cel mai bine si rasfaţă-te într-o ambianţă reconfortantă! Astfel, fiecare zi îţi va fi cu adevarat o poveste despre armonia desăvârşită.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie