Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STRAJA Vila

   Strada Straja, Straja, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Vila Straja ⭐⭐⭐⭐ este situata in statiunea Straja, este o locatie cu o priveliste mirifica a peisajelor unice prin frumusetea lor, oferindu-va prilejul de a explora si cunoaste intreaga zona care va va capta simturile. Cand ai ajuns aici, ai intrat intr-o poveste, o imbinare intre clasic si modern.
Vila Straja este unul din acele locuri care iti plac atat de mult incat vrei sa le imparti si cu altcineva. Experienta personalului, precum si confortul asigurat au un maxim de farmec cand dincolo de lumea uneori prea obositoare puteti gusta din ambianta perfecta de bunastare, relaxare si liniste intr-un mediu perfect natural, departe de zgomotul si stresul orasului. Eleganta si stilul Vilei Straja, este un loc pentru cei ce cauta ceva intradevar deosebit.
Vila Straja va ofera la preturi promotionale:
- 11 camere – 2 locuri (pat matrimonial);
- 2 camere Premium - (2 x pat matrimonial);
- 1 suita – 4 locuri (2 x pat matrimonial);
- 1 apartament – 3 locuri (1 x pat matrimonial; 1 x canapea extensibila).
Toate camerele si apartamentele au balcon, baie proprie cu apa calda si rece non-stop, televizor HD, internet wi-fi gratuit.
In plus va asteptam cu parcare proprie gratuita de 30 locuri cu paza si acces usor, bar si restaurant 80 locuri care va ofera o diversitate de mancaruri gatite si sala de conferinta 20 locuri.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie