Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRANSILVANIA Hotel


Descriere

Localizare: Hotel Transilvania ★★★ situat in centru, in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase.
Servicii oferite: mic dejun inclus, restaurant cu o capacitate de 30 locuri, terasa de vara capacitate 76 locuri, sala de conferinte, acces internet, parcare in curte interioara.
Hotel Transilvania ★★★ va pune la dispozitie: - 8 camere single - 16 camere cu paturi duble (twin) - 2 suite - 2 apartamente Camerele sunt dotate cu internet wireless si lan, telefon, tv si cablu tv, mobilier nou, minibar si grupuri sanitare complete renovate.
Pe langa pozitionarea excelenta pe care o are hotelul, un alt avantaj al acestuia este parcarea proprie cu supravechere video.
Hotel Transilvania ★★★ dispune si de un restaurant de 30 locuri, terasa de vara cu 76 locuri, care ofera turistilor preparate gustoase din bucataria ardeleneasca si internationala.
Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 20 locuri si este dotata cu mobilier nou, flipchart, videoproector, internet wireless si prin cablu. Este ideala pentru training-uri, interviuri, prezentari, sedinte. Toate actiunile pot fi urmate de coffee-brake, mese organizate, cocktail-uri.
Imprejurimi - Obiective turistice Cluj-Napoca Hotel Transilvania ★★★ se afla in imediata apropiere a obiectivelor turistice, naturale, culturale, religioase, administrative si istorice, el insusi fiind o particica din istoria Clujului.
Cele mai importante obiective turistice ale Clujului sunt: Gradina Botanica, Biserica Sfantul Mihail, Teatrul National, Opera Maghiara, Iulius Moll, Polus Center.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie