Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRANSILVANIA Hotel

   Strada Regele Ferdinand 20, Cluj Napoca, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Transilvania este situat in centru, in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase.
Servicii oferite: mic dejun inclus, restaurant cu o capacitate de 30 locuri, terasa de vara capacitate 76 locuri, sala de conferinte, acces internet, parcare in curte interioara.
Hotel Transilvania va pune la dispozitie:
- 8 camere single
- 16 camere cu paturi duble (twin)
- 2 suite
- 2 apartamente.
Camerele sunt dotate cu internet wireless si lan, telefon, tv si cablu tv, mobilier nou, minibar si grupuri sanitare complete renovate.
Pe langa pozitionarea excelenta pe care o are hotelul, un alt avantaj al acestuia este parcarea proprie cu supravechere video.
Hotel Transilvania dispune si de un restaurant de 30 locuri, terasa de vara cu 76 locuri, care ofera turistilor preparate gustoase din bucataria ardeleneasca si internationala.
Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 20 locuri si este dotata cu mobilier nou, flipchart, videoproector, internet wireless si prin cablu. Este ideala pentru training-uri, interviuri, prezentari, sedinte. Toate actiunile pot fi urmate de coffee-brake, mese organizate, cocktail-uri.

RESTAURANT
Restaurantul Hotelului Transilvania este perfect pentru sărbătorirea unor mese festive, sau pur şi simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte! Având o capacitate de 25 de locuri, restaurantul este ferit de zgomotul oraşului, dar amplasat într-o locaţie centrală, fiind uşor accesibil din orice punct al oraşului.

SALA DE EVENIMENTE
Cu o capacitate de 40 de locuri, sala poate fi adaptată cerinţelor dumneavoastră, pentru ca evenimentul să fie organizat aşa cum vă doriţi! Calitatea serviciilor oferite reprezintă standardul nostru de excelenţă!

TERASA DE VARĂ
Superba Terasă de Vară vă va încânta cu intimitatea şi ambianţa deosebită într-o ploaie de flori în inima oraşului, oferind la maxim 100 persoane meniuri clasice româneşti şi meniuri de altă dată, terasa fiind alternativa perfectă pentru zilele sau serile călduroase de vară!

TRAINING & CONFERENCE
Sunteţi în căutarea locaţiei ideale pentru o întâlnire de afaceri sau cu prietenii? Hotel Transilvania vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu un Social Room, situat în "buricul târgului"!

Informatii hotel:
Animale de companie: nu sunt acceptate.
Parcare: Contra cost, în limita disponibilităţii
Fumatul: Nu este permis în camere
Check-in: 14:00 pm
Check-out: 12:00 pm

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie