Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TTS SPA & WELLNESS Hotel


Descriere

Profil: Tratament & Leisure
Situare: Hotelul Mercur ★★★★ este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala.
Camere: Capacitatea maxima a hotelului este de 116 locuri dispuse in 57 de camere. Hotelul Mercur se adreseaza si turismului de business, astfel punand la dispozitie un spatiu special amenajat pentru inatalniri si evenimente. Pauzele din timpul sedintelor pot fi petrecute in lobby barul de vis-a-vis de sala de conferinte.
Restaurant: Restaurantul hotelului, deschis intre orele 07:30 - 23:00, va asteapta cu servicii de calitate si ambient muzical. Fie ca sunteti pofticiosi, gurmanzi, amatori de gustari reafinate, sau doriti o mancare 'ca la mama acasa', restaurantul Hotelului Mercur va asteapta cu mare drag.
Baza de tratament: Centrul de relaxare si tratament situat la demisolul hotelului cuprinde totalitatea spatiilor amenajate pentru aplicarea metodelor de tratament specific cu factori terapeutici naturali: ape minerale carbogazoase, mofeta, proceduri de medicina fizica si kinetoterapie sub forma de cura balneara (terapeutica, de recuperare, profilactica primare si secundara).Pentru efectuarea curei balneare, baza de tratament ofera o gama larga de proceduri hidroterapeutice, electroterapeutice, termoterapie, masaj. centrul de relaxare si tratament are personal medical calificat care efectueaza proceduri terapeutice in zilele de luni pana sambata, in intervalul orar 07:30 - 15:30.
Referitor la aparatura si proceduri, amintim: combia electroterapie si ultrasunet; margnetoterapie; drenaj limfatic; laser; vacuum; unde scurte; aerosol cu ultrasunet; baie galvanica; EKG; terapie cu parafina.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Cafenea
Lift
Biliard
Seif
Room Service
Wi-Fi
Mobilier extern
Fumatul interzis
Loc de joaca exterior pt. copii
Canale TV copii
Zona relaxare Spa
Umbrele de soare
Ciclism
Centru Spa și Wellness
Camere nefumători
Saună
Terasă
Grădină
Recepție
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Sală conferință
Serviciu curățenie
Parcare pe stradă
Șezlonguri
Serviciu lustruire încălțăminte
Alarmă fum
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun
Facilități persoane cu dizabilități
Piscină
Facilități Spa
Zonă picnic
Prosoape plajă
Masă tenis
Țarc bebeluși
Facilități grătar
Cățărări

Locatie