Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VICTORIA Vila


Descriere

Vila Victoria ★★★ a fost construita in anul 1995 in statiunea Predeal, zona Cioplea. Obiectele sanitare, instalatia de incalzire, gresia, faianta, sursele de iluminat si multe alte materiale au fost aduse direct din Italia. Mobila este din lemn masiv si de foarte buna calitate. In anul 2005 a fost renovata si clasificata la ★★★.
Camere: Spatiul de cazare se compune din 4 dormitoare cu pat matrimonial si dintr-un apartament la mansarda cu doua paturi matrimoniale, capacitatea de cazare fiind de 12 persoane / vila.
Toate camerele au baie proprie, frigider, TV cablu, radio, masuta cu fotolii, canapele, sifoniere duble, noptiere cu veioze, comoda, terase cu mese si scaune. De asemenea, vila dispune de o bucatarie moderna, complet echipata, fiind dotata cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, filru de cafea, vase etc. Un livingroom de 40 mp cu canapele, fotolii, televizor si o masa pentru 12 persoane sta la dispozitia turistilor.
Facilitati: In curte exista o terasa amenajata, cu mese, scaune, umbrela si barbeque.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie