Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PELICANUL CRET Pensiune


Descriere

Pelicanul Cret ★★★ este o pensiune construita in stilul local traditional, acoperita cu stuf, in satul Mila 23, Delta Dunarii, aflata chiar pe malul canalului din spatele satului. Administrarea casei se face in familie iar bucataria este lasata in grija mamei, o mama care gateste extraordinar. Totul este nou iar casa este curata si bine intretinuta.
Camerele de cazare sunt 8 la numar si sunt impartite in: 3 camere triple (un pat dublu si un pat single), 3 camere twin (doua paturi single), 2 camere duble (un pat matrimonial).
Mesele sunt unul dintre punctele forte ale acestei pensiuni, si aici se manca foarte bine, la fel ca in toate locatiile noastre.Masa se ia in salonul pensiunii sau in foisor. Gazda gateste la modul exceptional, in special preparate traditionale din peste proaspat, pescuit in acea zi. Pentru ca este o pensiune mica, mesele se servesc in sistem de pensiune, adica se gateste acelasi lucru pentru toata lumea, desigur dupa o discutie prealabila cu turistii.

Locatie