Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MS DIANA Nava de Croaziera


Descriere

Nava de croaziera MS Diana Tulcea ⭐⭐⭐⭐
Incepând cu 2021, MS Diana lansează un concept unic, o călătorie de excepție, o premieră pentru turismul din România, care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră.
Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu doua punti, dar are un farmec si un stil aparte. Spatiile interioare generoase si solicitudinea echipajului nostru, mereu amabil si bine instruit, va vor asigura tot confortul.
În plus fata de alte nave, Diana are un pescaj redus, de doar 4 metri, datorita tehnologiei moderne de navigatie. Acest lucru ne permite sa navigam pe canale si pe ape cu adâncime mai mica, într-o adevarata aventura în mijlocul naturii!
Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda in 1967, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.
Cazare: Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabina va avea o denumire proprie, a localitatilor din Delta.
Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Cabinele de 2 locuri au suprafata de 10 mp!; apartamentele au 20 mp!
Facilitati cazare: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv led cu programe prin satelit, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape, papuci, halat de baie.
Restaurant si masa: nava dispune de un restaurant cochet cu mese de 4 sau 6 persoane, unde se poate servi masa in regim pensiune completa, mic dejun bufet, iar restul meselor in functie de preferintele turistilor (variante de meniu), cu meniu din peste sau din carne de pui/porc.
De asemenea, pe puntea principala exista un bar-salon, unde se pot servi bauturile incluse in pachet sau se pot comanda alte bauturi, contra cost. Tot in salon exista un sistem de karaoke, tv cu diagonala mare, ring de dans. Aici se vor organiza degustarile de vinuri si programele artistice ale comunitatilor din Delta Dunarii.
Facilitati generale: la bord exista biciclete care se pot folosi gratuit in porturile unde nava acosteaza, de asemenea exista si aparatura fitness pentru cei care doresc s urmareasca un frumos rasarit sau apus in timp ce fac sport, sezlonguri cu saltele pe puntea superioara.
Tot ca un rasfat, turistii vor fi intampinati cu sampanie si ciocolata la imbarcare, ciocolata care poate fi achizitionata suplimentar la bordul navei.
Va exista un magazin de suveniruri, unde turistii pot procura o amintire cu insemnele navei.
Parcarea este gratuita si pazita in portul de imbarcare Nufaru, pentru toata perioada croazierei.

Locatie