Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bilet de intrare in Parcul de Aventura PARADIS LAND - Neptun

Descriere

PARADIS Land este deschis tot timpul anului.
Iarna, din 1 decembrie PARADIS Land este deschis in weekend, programul fiind de la 10:00 la 16:30.
Pe timpul verii, PARADIS Land este deschis zilnic, 7 zile din 7, de la ora 10:00 la 20:30.

CUM AJUNGI ÎN PARCUL DE AVENTURĂ? FOARTE SIMPLU!!!

Dinspre Constanta: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39C; dupa statia CFR Neptun, se face dreapta pe strada Plopilor
Dinspre Mangalia: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39D, apoi stanga pe strada Plopilor
Cu Trenul: Statia de destinatie – HALTA NEPTUN, dupa care parcurgeti o distanta de 1.3 km pana la parc.

CU MIJLOC DE TRANSPORT IN COMUN:
1. Autocar Constanta – Mangalia (se ia din statia Gara Constanta si ajunge in Autogara SIMPATRANS) – frecventa = la fiecare 20′ incepand cu ora 5.10
Microbuz statiuni ( se ia din Gara Mangalia) 
statia de destinatie: POLITIA NEPTUN sau STADION NEPTUN
 2. Autocar Constanta – Mangalia (se ia din statia TOMIS III si ajunge in statia Gara LIDL – Nordiana) – frecventa = la fiecare 1 ora 20′ incepand cu ora 8.00
Microbuz statiuni (se ia din Gara Mangalia) 
statia de destinatie: POLITIA NEPTUN sau STADION NEPTUN

ISTORA PARCULUI

Paradis Land este primul brand din zona de Sud- Est a Romaniei ce îsi propune sa imbunatateasca experienta de aventura traita într-un astfel de parc.
Ghidat de sloganul “mare & aventura”, Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber inconjurat de natura. Jocul de cuvinte creat in sloganul nostru,  mpinge aventurierul sa descopere marea aventura ce se ascunde in locatia noastra.

Noul concept de parc de aventura a fost pus in scena de catre doi oameni de afaceri din zona de sud-est a Romaniei, respectiv din Constanta. Cu o experienta cumulata de peste 20 de ani, cei doi asociati au pus bazele celui mai nou parc de aventura din Romania, si singurul din zona litoralului.

Avand in vedere notiunea parcului de aventura, conceptul Paradis Land vrea sa dezvolte, prin abordarea sa, o noua idee de petrecere a timpului liber. Adaugand un plus de jocuri si activitati traseelor ce compun un parc de aventura, nu am uitat de aspectul educativ al acestora. Ne dorim sa fim un lider, atat in aventura, cat si în petrecerea timpului liber într-un mod cat mai curat, corect si sanatos.

Prin programele noastre, ce le dorim dezvoltate alaturi de parteneri de încredere si cu experienta, dorim sa accesam programe culturale si sociale, astfel încat tinerii din zone defavorizate sau cu posibilități materiale reduse, sa poată accesa parcul si valorile lui.

Paradis Land vrea sa devina un simbol al litoralului romanesc, sa fie un etalon în calitatea serviciilor si un element cultural important pentru zona Constanta. De aceea investitorii principali ai proiectului, au adunat o echipa tânără, cu care au pus bazele acestui concept.

Paradis Land este o lume aventuroasa, cu multe surprize, ce se afla sub emblema piraților. De aceea mascota parcului este temutul Capitan Barbarossa. Povestea lui va insufleti parcul, iar misterele lui ne vor arata ca Aventura nu are limite.

REGULAMENT GENERAL:

Daca nu urmati instructiunile, va puneti viata în pericol! Veti face acest lucru pe propria dvs. raspundere cu riscul excluderii din parc, fara rambursarea taxelor.
Regulile de mai jos au fost concepute pentru siguranta si in interesul dumneavoastra. Daca nu va exprimati acordul cu privire la respectarea lor, considerati ca nu le puteti respecta sau le apreciati prea restrictive, aveti optiunea de a nu intra in Parc. Astfel odata intrati in perimetrul Parcului, consimtiti implicit la regulile Parcului si va obligati sa respectati regulamentul acestuia.
1. Toti participantii trebuie să citească prezentul regulament al Parcului de Aventura înainte de a începe activitatea. Odata intrat in parc clientul acceptă toate punctele din acest regulament. Persoana responsabila a copilului trebuie să fi citit si acceptat aceste reguli si trebuie să le explice si participantilor minori.
2. Avand in vedere ca activitatea de aventura in parc presupune anumite riscuri  asumate de participant, se recomanda participantilor sa fie in posesia unei asigurări de accidente. Parcul PARADIS Land isi declina orice responsabilitate pentru accidente în cazul în care participantul nu a respectat regulile.
3. Accesul în Parc PARADIS Land este permis doar în cadrul orelor de program afişate. Pentru a putea intra în Parc, minorii trebuie însoţiţi de un adult şi supravegheaţi de acesta pe toată durata vizitei. Accesul pe trasee este permis doar participantilor care au semnat consimtamantul parcului PARADIS Land.
4. Parcul este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 3 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor Persoanele de peste 120 kg nu sunt autorizate să parcurga trasee. Greutatea maxima a copiilor de pe traseele albe este de 40 kg.
5. Participanţii au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului din administraţia Parcului;
6. Închirierea tuturor echipamentelor ce aparţin Parcului se face numai în baza unui act de identitate, iar distrugerea sau deteriorarea acestora va fi suportată de către persoana care le-a închiriat pentru diverse activităţi în Parc, trebuie utilizat doar in felul in care v-a fost indicat, nu este transmisibil. Depasirea timpului de inchiriere va genera costuri suplimentare. Sunteti obligati sa returnati echipamentul cu 30 minute inainte de ora inchiderii.
7. Prezenta tuturor la demonstratia utilizarii echipamnetului si jocurilor efectuate de catre personalul nostru este obligatorie.
8. Carabinierele de securitate trebuie sa fie in PERMANENTA folosite.
9. Este interzis comportamentul agresiv fizic sau verbal la adresa celorlalţi participanţi sau a personalului din administraţia Parcului;
10. Este interzis sa circulati sau sa stationati sub jocuri, tiroliene sau platforme. Va rugam sa folositi doar aleeile semnalizate ale parcului.
11. Este interzisă aprinderea focului în incinta Parcului
12. Este interzis accesul în perimetrul Parc PARADIS Land cu produse alimentare sau orice tip de bautura, lăzi frigorifice şi/sau a armelor de orice gen.
13. Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde în perimetrul Parc PARADIS Land, exceptand zonele de ciculatie marcate.
14. Este interzisă atingerea firelor sau a panourile electrice.
15. Aruncarea gunoaielor se face obligatoriu în spaţiile special amenajate;
16. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate şi semnalate;
17. Parc PARADIS Land nu răspunde de obiectele lăsate nesupravegheate; Va rugam sa folositi vestiarele puse la dispozitie pentru a depozita bunuri personale.
18. Prin citirea prezentului regulament, participanţii îşi exprimă acordul privind posibilitatea includerii în fotografii pentru ilustrare şi suport comercial sau in filmari cu acelasi scop;
19. Este strict interzisă introducerea/folosirea/abandonarea în perimetrul Parc PARADIS Land a oricărui obiect ascuţit sau casant, ce poate provoca răni;
20. Este interzisă vânzarea, promovarea, împărţirea de mostre, recrutarea sau intervievarea de persoane în incinta Parc PARADIS Land, fără acordul scris al reprezentanţilor Parcului PARADIS Land;
21. Este interzisă vânzarea, cumpărarea, consumul sau posesia de droguri sau alte substanţe interzise prin lege în interiorul Parcului PARADIS Land;
22. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusivă a toaletelor;
23. Respectati natura si padurea. Nu rupeti plante sau crengi, nu scrijeliti arborii.
24. Este strict interzisă distrugerea şi/sau deteriorarea oricăror echipamente, dotări sau amenajări din incinta PARADIS Land
25. Este permis accesul cu animale de companie în incinta PARADIS Land, condiţia fiind ca acestea să fie ţinute în lesă şi permanent supravegheate.
26. Sunt interzise: filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje şi interviuri în scop comercial în incinta PARADIS Land, fără acordul în scris al administratorului, obţinut în prealabil.

REGULI DE SIGURANTA PE TRASEELE IN COPACI
1. Intrarea pe traseele de aventură se poate efectua doar cu acordul monitorului!
2. Evitați poziționarea cablului de asigurare sub axila dumneavoastră!
3. Nu răsuciți lonja hamului în jurul mâinii!
4.Supravegheați în permanență lonja hamului să nu se răsucească, respectiv să nu se înnoade!
5.Supravegheați în permanență carabinierele de asigurare: să nu se răsucească lonjele, iar clapeta autoblocantă să fie în permanență închisă!
6.Atunci când nu aveți nevoie de scripete pentru parcurgerea unui segment din traseu, fixarea acestuia de ham este obligatorie! Sunt strict interzise aruncarea de pe platformă și săritul peste cablul de asigurare!
7.Oaspeții parcului de aventură pot intra pe traseele de aventură, pe propria răspundere, doar după ce au parcurs în prealabil traseul de inițiere.
8.Oaspeții au obligația de a respecta regulile de siguranță, în mod special să fie în permanență asigurați cu carabinierele de cablurile de asigurare (marcate cu GALBEN). Utilizarea celor două carabiniere este obligatorie pe tot parcursul traseelor;
9.Pe un segment de traseu (porțiunea situată între două platforme) este permis accesul unei singure persoane, în timp ce pe platformă este permisă staționarea simultană a maxim 3 persoane. Distanța de siguranță trebuie menținută tot timpul.
10.Pentru siguranța dumneavoastră verificați tot timpul echipamentul și starea mijloacelor de asigurare.
11. Este interzisă participarea la activitătile din PARADIS Land (trasee în copaci, tiroliană, panouri catarare) fără încăltăminte adecvată si imbracaminte corespunzatoare(fara fuste sau rochii). Daca purtati pantaloni scurti sau tricouri cu maneca scurta riscati sa va juliti sau raniti pe zonele cu piele descoperita.
12. Purtarea căstii de protectie este obligatorie pe toate traseele;
13. Atât echiparea, cât si dezechiparea se fac numai de către o persoană autorizată din cadrul Parc PARADIS Land;
14. Este recomandat să se înceapă cu trasee cu un grad redus de dificultate;
15. După echipare este INTERZISA parasirea parcului;
16. În cazul în care nu veti respecta regulile prezentate la instructaj de către personalul Parcului, veţi fi opriţi din orice activitate şi veti preda imediat echipamentul, fara returnarea sumelor platite;

REGULI PENTRU UTILIZAREA TIROLIENELOR:
1.Inainte de plecarea pe traseul de tiroliana aveti oblgatia sa verificati ca traseul este liber(risc de coliziune)
2. Intodeauna la sosire trebuie sa fiti cu picioarele inainte;
3. Nu puneti niciodata mainile pe cablu sau coarda pentru a frana. Mainile raman intodeauna pe carabine pentru a putea dirija deplasarea;
4. Nu este recomandat sa purtati bijuterii voluminoase, esarfe, fulare sau alte obiecte de valoare. Parul lung este obligatoriu sa fie prins;
5. Purtarea castii de protectie este obligatorie pe toate traseele;
6. Înainte de coborârea pe traseele tiroliene, verificați dacă carabinerul de asigurare este închis și poziționat pe șaua scripetelui. Pe tiroliene se poate începe coborârea, dacă v-ați asigurat că traseul este liber.
7.Este strict interzisă coborârea cu avânt din săritură!
8.La coborârea pe traseul tirolian se poate ține lonja hamului sau șaua scripetelui descendent! Este strict interzisă prinderea cablului în fața scripetelui!
9.La coborârea pe tiroliene, poziția corectă a corpului este înclinarea pe spate cu picioarele înainte , pentru a evita frecarea de cablul de oțel!
10.Atunci când nu aveți nevoie de scripete pentru parcurgerea unui segment din traseu, fixarea acestuia de ham este obligatorie! Sunt strict interzise aruncarea de pe platformă și săritul peste cablul de asigurare!

IMPORTANT: PARC PARADIS LAND ISI REZERVA DREPTUL DE A:
1. Exclude din Parc participanţii care încalcă regulile de securitate şi disciplină impuse, precum şi participanţii care prezintă un comportament inadecvat ce duce la afectarea desfăşurării normale a activităţilor; fara returnarea taxelor de acces
2. NU permite intrarea în Parc a persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor cu efect halucinogen, a celor cu comporatment agresiv sau neadecvat in antecedente.
3. Refuza accesul pe traseele de dificultate superioara tuturor persoanelor care nu se afla intr-o forma fizica si psihica adecvata. In acest caz returnarea taxelor nu poate fi solicitata.
4. Întrerupe activităţile în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile (vânt, furtună, ploaie), fara returnarea taxelor daca a trecut o ora de activitate;
4. Limita accesul liber în Parc PARADIS Land în timpul desfăşurării anumitor evenimente speciale.
5. Evacuarea de pe trasee a persoanelor care stationeaza indelungat pe platforma sau pe un joc. Inseamna ca va aflati pe un traseu care va depaseste posibilitatile fizice si psihice actuale si incurcati toti ceilalti participanti.

Servicii incluse

  • O singură intrare în parcul de aventura Paradis Land - Neptun.
  • Închiriere echipament
  • Echipare
  • 2,5 ore de aventură pe traseele cu jocuri prin copaci

IMPORTANT:
  • GRATUITĂȚI se acordă copiilor cu vârsta până în 4 ani pentru intrarea în parc.
  • VIZITATOR = ÎNSOȚITORUL participantului (copil sau adult) la trasee sau persoana care nu închiriază echipamente pentru traseele și jocurile prin copaci.
  • O ORĂ SUPLIMENTARĂ este 20,00 Ron și se achită în pac.
  • OFERTA este valabilă pentru rezervările On-line

Detalii

  • Transport: individual