Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croaziera pe Marea Neagra - ALEZZI Yacht

   Marea Neagra

Descriere

Experiență epică pe Marea Neagră
Alezzi Yacht – Unicul Yacht Catamaran din România proiectat special pentru a-ți oferi o experiență inedita.

3 Croaziere / Zi: Plecari Vineri, Sambata, Duminica

1. Earlydream Experience:
Plecarea este programată pentru ora 10:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a te bucura de peisaj și de a te relaxa departe de grijile cotidiene.
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla este de aproximativ 1 km.
Pe durata Croazierei poți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce îți delectezi papilele gustative cu o gamă diversificată de preparate culinare rafinate.
Ai multiple opțiuni de a-ți stinge setea cu o varietate de băuturi și… ceea ce ne face să fim unici în România, poți afla doar daca alegi să trăiești experiența Alezzi Yacht.
Notă: La această croazieră accesul copiilor este permis.

2. Sunday Brunch Experience:
Plecarea este programată pentru ora 13:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a te bucura de peisaj și de a te relaxa departe de grijile cotidiene.
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla este de aproximativ 1 km.
Notă: La această croazieră accesul copiilor este permis.

3. Daydream Experience:
Plecarea este programată pentru ora 16:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 5 ore. Lasă-te dus de val într-o experiență de festival!
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla va fi de aproximativ 1 km, iar între tine și emoțiile ce-ți vor fi create va fi loc pentru o aventură.
Pe durata Croazierei poți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce îți alimentezi trăirile cu băuturi rafinate în acorduri muzicale variate.
Lasă-te purtat într-o experiență epică și simte vibrația senzației de libertate. Alege opțiunea unei escapade, trăiește-ți gândurile și savurează momentul unic!
Notă: La această croazieră accesul copiilor nu este permis.

3 Punti de 5 stele:
Puntea 1 Cabalero - Locul perfect în care muzica anilor trecuți te conduce într-un decor cu puternice accente de design luxury.
Facilitați:
Indoor club
Acces pe toate punțile Alezzi
Sistem climatizare

Puntea 2 Confluence - Tehnologie high-class și muzica noii generații. Aici este unicul festival pe mare, la confluent dintre punți.
Facilitați:
Outdoor club 
Acces inclus pe Zefir 
Sistem climatizare

Puntea 3 Zefir - Cel mai înalt punct al yacht-ului – departe de lumea agitată, în mijlocul mării, atât de aproape de briză.
Facilitați:
Outdoor club (terasă)
Acces inclus pe Confluence

Notă: pentru a urca la bordul Yacht-ului Alezzi, pe puntea Cabalero, Confluence sau Zefir, este necesar să rezervi o masă iar numărul de bilete achiziționate să fie egal cu numărul de locuri la masă.

Detalii

  • Transport: croaziera