Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie cu barca la Lacuri Rosu Rosulet

   Delta Dunarii

75 RON 38 RON
Vezi detalii

Descriere

Excursia la Lacurile Rosu, Rosulet se face in fiecare zi, daca starea vremii permite deplasarea in siguranta, in perioada 14 Mai - 01 Octombrie.

Îmbarcarea: Ponton Faleză Sulina
Plecare: ora plecării în călătorie se poate stabili de comun acord cu dumneavoastră.
Întâlnire: pentru plecarea în excursie, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru îmbarcare.

Lacul Roşu este situat în partea de est a Deltei Dunării, la nord de grindul Sărăturile, între braţele Sfântu Gheorghe şi Sulina. Lacul Roşu este la doar 5 km de Marea Neagră iar fundul lacului este la 2m sub nivelul mării. Are o suprafaţă de circa 14,5 km2 şi o lungime de 7,5 km. Lăţimea maximă este de 4,5 km iar volumul său este de 21,7 milioane m2 de apă. Comunică cu lacul Puiu (prin canalul Potcoava), cu braţul Sulina (prin canalul Tătaru), cu braţul Sfântu Gheorghe (prin canalele Ivancea şi Tătaru) şi cu Marea Neagră prin mai multe canale de mici dimensiuni.

Lacul este deosebit de popular în rândul pescarilor sportivi, aici existând o mulţime de locuri de pescuit bune. Localnici de asemenea preferă lacul Roşu pentru gama variată de peşti dar mai ales pentru capturile bune care se pot face aici.

Lacul Roşu este vizitat frecvent şi de turiştii care sunt curioşi să vadă pelicanii care îşi fac veacul pe lac şi care de multe ori îi lasă pe pescari fără peşte (pelicani au invăţat cum să "fure" peştele din capcanele puse  de aceştia). De asemenea în zona lacului Roşu pot fi observate şi egrete, lebede, lopătarii şi alte specii de păsări ocrotite.

Itinerariu:
✔Canalul Mila 2
✔Canalul Busurca cu Nuferi
✔Canalul Imputita
✔Lacul Rosulet
✔Lacul Rosu
✔Traversarea Lacurilor
✔Pasarile din Lacuri(Pelicani-Cormorani-
✔Egrete-Lebede)
✔Golful Balanova-Canal Litoral
✔Vizitare Cherhana Rosu

Durata: minim 2:30 - 3:00 ore*
*durata excursiei poate fluctua în funcție de anumiți factori care nu depind de noi (ex: dorința de a poposi mai mult la un obiectiv sau la apusul de soare...etc)

*iMPORTANT: Desfasurarea excursiei si a activitatilor incluse în program, vor ține cont de condițiile meteo.

Politici copii:
-Gratis <=4 ani
-50% discount < 10 ani
-Pret intreg > 10 ani 

CONDIȚII REZERVARE: Pentru înscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta se va achita cu 30 zile înainte de începerea sejurului.
🛑Recomandam rezervarea excursiei cu cel putin 24h inainte de ziua in care doriti sa calatoriti pentru a va putea garanta disponibilitatea locurilor. Dupa efectuarea rezervarii, un reprezentant Romanian Adventures® vă va contacta pentru stabilirea ultimelor detalii si furnizarea informatiilor utile.

Servicii incluse

•Transport cu barca cu o capacitate între: 15 - 21 locuri conform itinerariu excursie (daca starea vremii permite deplasarea in siguranta)
•Ghid insotitor de limba romana
•Optional:ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.

Servicii neincluse:
•Ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.
•Intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul)
•Serviciile de masa la localnici sau terasa
•Masa traditionala pe baza de peste la localnic (centru gastronomic)

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"