Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie cu barca la Padurea Letea

   Delta Dunarii

75 RON 38 RON
Vezi detalii

Descriere

Excursia cu barca la Padurea Letea se face in fiecare zi, daca starea vremii permite deplasarea in siguranta, in perioada 14 Mai - 01 Octombrie.

Îmbarcarea: Ponton Faleză Sulina
Plecare: orele 09:00
Întâlnire: pentru plecarea în excursie, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru îmbarcare.

Cu stejari seculari pe trunchiul cărora lianele se infasoara ca un adevărat aranjament floral, dune de nisip, cai sălbatici și lacuri sarate – curiozități ale naturii.

Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide și căruțele trase de cai sau jeep-ul pentru a ajunge la pădurea Letea, zona cu regim de protectie integrala – patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o pădure ca-n legendele cu zane, dar și satul tradițional – locul în care timpul și ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani …

Mergand prin pădure treci printr-o uluitoare schimbare de peisaj, de la padure subtropicala la desert in numai 200-300 de metri. 

După o vizita prin pădure, unde alături de liane, orhidee și alte plantele exotice apărute aici datorită semintelor aduse din Africa de păsările migratoare, stejarii seculari, renumitele dune de nisip, vom observa din depărtare caii sălbatici, trăind nestingheriti, în armonie cu natura, ne abatem pe la lacul sărat pentru a ne racori în apele sale adanci de peste 7 m; durata 5 h.

Itinerariu:
✔Safari+Padurea Letea
✔Dunele de Nisip-Stejarii Seculari
✔Cai salbatici-Lianele
✔Canalul Cardon
✔Canalul Barbosu cu Nuferi
✔Canalul Ingust cu Nuferi-Sat Cardon
✔Canalul Printre Ciulini
✔Iesirea la Golful Musura

Durata: minim 5 ore*
*durata excursiei poate fluctua în funcție de anumiți factori care nu depind de noi (ex: dorința de a poposi mai mult la un obiectiv sau la apusul de soare...etc)

*iMPORTANT: Desfasurarea excursiei si a activitatilor incluse în program, vor ține cont de condițiile meteo.

Politici copii:
-Gratis <=4 ani
-50% discount < 10 ani
-Pret intreg > 10 ani 

CONDIȚII REZERVARE: Pentru înscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta se va achita cu 30 zile înainte de începerea sejurului.
🛑Recomandam rezervarea excursiei cu cel putin 24h inainte de ziua in care doriti sa calatoriti pentru a va putea garanta disponibilitatea locurilor. Dupa efectuarea rezervarii, un reprezentant Romanian Adventures® vă va contacta pentru stabilirea ultimelor detalii si furnizarea informatiilor utile.

Servicii incluse

•Transport cu barca cu o capacitate între: 15 - 21 locuri conform itinerariu excursie (daca starea vremii permite deplasarea in siguranta)
•Ghid insotitor de limba romana
•Optional:ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 RON / persoana.

Servicii neincluse:
•Ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 RON / persoana.
•Intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul)
•Transfer de la /la satul pescaresc Cardon/Letea pana la pădure +25 RON/persoana (se achita la șofer)
•Serviciile de masa la localnici sau terasa
•Masa traditionala pe baza de peste la localnic (centru gastronomic) +60 RON/persoana meniul pe baza de peste format din 2 feluri de mâncare și desert.

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"