Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie cu barca la Varsarea Dunarii in Marea Neagra

   Delta Dunarii

75 RON 38 RON
Vezi detalii

Descriere

Excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra se face in fiecare zi, daca starea vremii permite deplasarea in siguranta, in perioada 14 Mai - 01 Octombrie.

Îmbarcarea: Ponton Faleză Sulina
Plecare: orele 18:00
Întâlnire: pentru plecarea în excursie, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru îmbarcare.

Vărsarea Dunării în mare este situată la 9 km de oraș, ca obiective intermediare fiind Farul Vechi, Farul de pe digul de Sud, Bazinul Mare, Stația meteo, Farul de aterizare. Pe digurile de piatră ne petrec mulțime de cormorani, pescăruși, chire. Odată cu apropierea de mare hula își face simțită prezența, dar scăpăm de ea după ce virăm babord pentru a ne bucura de cireașa de pe tort, cel mai fotogenic obiectiv turistic după părerea mea, epavă navei Turgut. Alăturarea unui răsărit sau apus face experiență această de neegalat.

Insula Păsărilor a luat naștere după 1980, la început natural, fiind ajutată în istoria mai recentă prin adâncirea Canalului Bâstroi. Este cel mai tânăr pământ al României, într-o continuă modificare de formă și dimensiuni, loc de cuibărit pentru zeci de mii de păsări, supusă și ea din păcate efectului nesimțirii din turismul românesc. NU coborâți din barcă pe insulă, spuneți-i și „GHIDULUI” și celorlalți colegi de excursie că deranjarea și atingerea puilor, ouălor, cuiburilor de păsări pentru poze nu arată decât inconștiență, putând însemna condamnarea la moarte a puilor de pasăre.

Golful Musura - Deși geografic suntem în mare, apele Golfului Musura sunt dulci-salmastre, peste jumătate din apele transportate de Dunăre ajungând în mare pe aici, dovadă stând vintirele pescarilor care împânzesc golful. În stufărișurile dinspre dig își cresc puii sute de lebede, dar pe lângă acestea, în apă prietenoasă a golfului găsim pelicani, chire, pescăruși, corcodei, lăcari, ereți, vânturei, de multe ori chiar codalbul hrănindu-se aici.

Itinerariu:
✔Varsarea Dunarii in Mare
✔Farul Vechi-Farul Nou
✔Insula K cu Pasari
✔Vizitarea insulei si Coloniilor de Pasari
✔Colonii de Pelicani
✔Coloni de Cormorani-Egrete-Starci
✔Traversarea Golful Musura
✔Apus de Soare

Durata: minim 2:30 - 3:00 ore*
*durata excursiei poate fluctua în funcție de anumiți factori care nu depind de noi (ex: dorința de a poposi mai mult la un obiectiv sau la apusul de soare...etc)

*iMPORTANT: Desfasurarea excursiei si a activitatilor incluse în program, vor ține cont de condițiile meteo.

Politici copii:
-Gratis <=4 ani
-50% discount < 10 ani
-Pret intreg > 10 ani 

CONDIȚII REZERVARE: Pentru înscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta se va achita cu 30 zile înainte de începerea sejurului.
🛑Recomandam rezervarea excursiei cu cel putin 24h inainte de ziua in care doriti sa calatoriti pentru a va putea garanta disponibilitatea locurilor. Dupa efectuarea rezervarii, un reprezentant Romanian Adventures® vă va contacta pentru stabilirea ultimelor detalii si furnizarea informatiilor utile.

Servicii incluse

•Transport cu barca cu o capacitate între: 15 - 21 locuri conform itinerariu excursie (daca starea vremii permite deplasarea in siguranta)
•Ghid insotitor de limba romana
•Optional:ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.

Servicii neincluse:
•Ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.
•Intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul)
•Serviciile de masa la localnici sau terasa
•Masa traditionala pe baza de peste la localnic ( centru gastronomic)

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"