Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie cu barca Sulina - Mila 23

   Delta Dunarii

135 RON 68 RON
Vezi detalii

Descriere

Excursie cu barca Sulina-Mila 23 se face in fiecare zi, daca starea vremii permite deplasarea in siguranta, in perioada 14 Mai - 01 Octombrie.

Îmbarcarea: Ponton Faleză Sulina
Plecare: orele 09:00
Întâlnire: pentru plecarea în excursie, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru îmbarcare.

Numărul mare de vietuitoare ce trăiesc în această zonă, fac din Mila 23 o "țintă" pentru turiștii interesați să vadă păsări și animale, birdwatcheri și fotografii de natură. Astfel, colonia de pelicani din zona Roșca - Buhaiova, aflată la mică distanță de sat, oferă spectacole grandioase, stoluri mari de pelicani ce survolează satul și împrejurimile.

Aceste eforturi susținute de conservare s-au realizat și din dorința de a exploata potențialul turistic disponibil al localității. Satul pescaresc  Mila 23 se găsește în imediata vecinătate a Canalelor Sontea, Olguța, Eracle, cu o sumedenie de canale aferente și lacurile Fortuna, Ligheanca, Trei Iezere, Rădăcinos și Bogdaproste, ocazie cu care pot fi admirate frumusețile naturii acestor locuri și a faunei specifice (stolurile de pelicani, egrete, cormorani). Localnicii sunt pescari, de diverse etnii: ucraineni, ruși, lipoveni și câțiva turci. Sunt multe familii de tineri, care își cresc copiii în vechile tradiții ale locului.

Durată traseu pe apă + terestru: aprox.5 ore

Itinerariu:
✔Bratul Sulina
✔Dunarea Veche 
✔Lacul Bogdaproste
✔Lacul Trei Iezere
✔Lacul Radacinos
✔Canalul Eracle
✔Satul Mila 23 
✔Canal Crisan

Durata: aprox. 6 ore*
*durata excursiei poate fluctua în funcție de anumiți factori care nu depind de noi (ex: dorința de a poposi mai mult la un obiectiv sau la apusul de soare...etc)

*iMPORTANT: Desfasurarea excursiei si a activitatilor incluse în program, vor ține cont de condițiile meteo.

Politici copii:
-Gratis <=4 ani
-50% discount < 10 ani
-Pret intreg > 10 ani 

CONDIȚII REZERVARE: Pentru înscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta se va achita cu 30 zile înainte de începerea sejurului.
🛑Recomandam rezervarea excursiei cu cel putin 24h inainte de ziua in care doriti sa calatoriti pentru a va putea garanta disponibilitatea locurilor. Dupa efectuarea rezervarii, un reprezentant Romanian Adventures® vă va contacta pentru stabilirea ultimelor detalii si furnizarea informatiilor utile.

Servicii incluse

•Transport cu barca cu o capacitate între: 15 - 21 locuri conform itinerariu excursie (daca starea vremii permite deplasarea in siguranta)
•Ghid insotitor de limba romana
•Optional:ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.

Servicii neincluse:
•Ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.
•Intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul)
•Serviciile de masa la localnici sau terasa
•Masa traditionala pe baza de peste la localnic (centru gastronomic)

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"