Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie cu barca Sulina - Sf.Gheorghe

   Delta Dunarii

125 RON 63 RON
Vezi detalii

Descriere

Excursia cu barca la Sulina - Sf.Gheorghe se face in fiecare zi, daca starea vremii permite deplasarea in siguranta, in perioada 14 Mai - 01 Octombrie.

Îmbarcarea: Ponton Faleză Sulina
Plecare: orele 09:00
Întâlnire: pentru plecarea în excursie, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru îmbarcare.

Varianta Traseu 1:
Sulina – Brațul Sulina – Canalul Busurca – Canalul Cordon Litoral – vizitarea Satului pescăresc Sfântu Gheorghe, a plajei de aici și servirea prânzului (opțional) (approx. 5 ore) – Canalul Corodon Litoral – Canalul Busurca – Brațul Sulina – Sulina
Durată traseu pe apă + terestru: approx.7 ore

Varianta Traseu 2:
Sulina – Brațul Sulina – Canalul Busurca – Canalul Roșu Împuțita – Lacul Rosulet – Lacul Roșu – Cherhanaua Rosulet – Lacul Puiu – Canal Mocansca – Lacul Erenciuc – Brațul Sfântu Gheorghe – vizitarea Satului pescăresc Sfântu Gheorghe și servirea prânzului (opțional) (approx. 3 ore) – Canalul Cardon Litoral – Canalul Busurca – Brațul Sulina – Sulina
Durată traseu pe apă + terestru: approx.8-9 ore

Itinerariu:
✔Bratul Sulina
✔Canalul Mila 2
✔Canalul Busurca Imputita cu Nuferi
✔Lacul Rosulet
✔Lacul Rosu-Vizionare Pasari
✔Traversarea Integrala a Lacurilot
✔Golful Balanova
✔Canalul de Centura-Litoral 20 km
✔Bratul Sfantu-Gheorghe
✔Popas/Vizitare sat Sfantu-Gheorghe

Durata: minim 6 ore*
*durata excursiei poate fluctua în funcție de anumiți factori care nu depind de noi (ex: dorința de a poposi mai mult la un obiectiv sau la apusul de soare...etc)

*iMPORTANT: Desfasurarea excursiei si a activitatilor incluse în program, vor ține cont de condițiile meteo.

Politici copii:
-Gratis <=4 ani
-50% discount < 10 ani
-Pret intreg > 10 ani 

CONDIȚII REZERVARE: Pentru înscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta se va achita cu 30 zile înainte de începerea sejurului.
🛑Recomandam rezervarea excursiei cu cel putin 24h inainte de ziua in care doriti sa calatoriti pentru a va putea garanta disponibilitatea locurilor. Dupa efectuarea rezervarii, un reprezentant Romanian Adventures® vă va contacta pentru stabilirea ultimelor detalii si furnizarea informatiilor utile.

Servicii incluse

•Transport cu barca cu o capacitate între: 15 - 21 locuri conform itinerariu excursie (daca starea vremii permite deplasarea in siguranta) pentru varianta 1/varianta 2
•Ghid insotitor de limba romana
•Optional:ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.

Servicii neincluse:
•Ghid insotitor vorbitor de limba Engleza / 15 Ron / persoana.
•Intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul)
•Serviciile de masa la localnici sau terasa
•Masa traditionala pe baza de peste la localnic (centru gastronomic)

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"