Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FONTANA Spa & Balneo Borsec

160 RON
Vezi detalii

Descriere

FONTANA Spa & Balno este amplasată în centrul stațiunii Borsec, pune la dispoziția oaspeților săi, în cei 3000 de metri pătrați, facilitați extrem de diverse pentru relaxare si tratament. Peisajul încântător cu munți înalți, aerul pur, factorii naturali de cura si tratamentele pentru un corp revitalizat și pentru prospețimea minții, asta veti regăsi la FONTANA Borsec.

Centru Balneo Fontana Borsec combate efectele traiului urban, cu ritmul sau accelerat, prin tratamente și programe preventive și curative, bazând-se pe tradiții străvechi recuperate și aduse în contemporan. Beneficiile inestimabile ale peloidoterapiei (tratamente cu nămol), fitoterapiei- extracte de plante, apiterapiei (tratamente cu miere alpina), hidroterapiei sau mofetelor sunt conjugate într-o oferta balneo de excepție.


Vă pune la dispoziție:
  • 10 cabinete de terapii cu nămol; Cabine hidroterapie; Dus subacval; Kinetoterapie si hidrokinetoterapie (individual sau in grup); Salina si oxigenoterapie; Bai tangentor.
  • Galvanoterapie; Mofeta interioara; Baie cu greutati; Cabinet fizioterapie si recuperare; Cabinet consultatie medicala; Mofeta naturala exterioara.

Medicina a balneara, prin factorii terapeutici naturali:
  • Clima (climatoterapia)
  • Apele minerale (balneoterapia, crenoterapia)
  • Gazele naturale (mofeta)

Oferă posibilitatea curelor de profilaxie primara, profilaxie secundara, terapie si recuperare medicala in cazul unei multitudini de boli cronice.

Profilaxia secundara împreuna cu terapia si recuperarea medicala urmăresc prevenirea recidivelor și creșterea calității vieții prin dezvoltarea unor programe pentru diverse afecțiuni:
  • Cardiovasculare, Respiratorii, Reumatismale, Neorologice, Digestive, Renale, Endocrine.

Puterea concentrata a elementelor asigura energie, relaxare si frumusete: apa pura alpina, aer curat, pamant puternic si caldura purificatoare. De aceea, aceasta apropiere de natura, in toate modurile, este esentiala aici, importanta ce oferim la Fontana. Padurea ne-a dat forma, deci ne era clar, un loc de relaxare si de stare de bine inseamna de asemenea, sa simti natura.

Apele minerale din Borsec sunt caracterizate ca ape mixte bicarbonatate, calcice, magneziene, sodice, hipotone, respectiv cu un conținut neînsemnat de fier. Aceasta diversitate de constituenți chimici naturali conferă apei calități curative deosebite fata de alte ape minerale din tara.

Tratamentele si programele de balneoterapie FONTANA se bazează pe principiile apelor minerale, cu concentrație ridicata de substanțe solubile ca dioxidul de carbon, sulful, iodul, magneziul, fierul, acidul carbonic. Împachetările cu nămol sapropelic, băile cu plante, inhalațiile, masajele terapeutice fac, de asemenea, parte din programele complexe dezvoltate de medici bine pregătiți.

SPA:
Camera Salina
Ritual Semnătură
Masaje
Tratamente Faciale
Tratamente Corporale
Băi, Infizii și Decocturi
Tarife Masaje si Tratamente

BALNEO:
Hidroterapie
Impachetari cu Parafina
Mofete
Fizioterapie
Cconsult Medical
Cure Balneare

Servicii incluse

NOTĂ: Serviciile incluse sunt conform rezervării și consultului medical de specialitate în cazul procedurilor terapeutice.

Program de functionare:
Luni - Joi: 12:00 - 20:00
Vineri: 12:00 - 21:00
Sambata - Duminica: 10:00 - 21:00

Stațiunea Borsec se situează în depresiunea cu același nume, în N–E județului Harghita, la o altitudine cuprinsa intre 850-930 m, la interferența munților Giurgeului, Bistriței și Călimani. Este tranzitat de DN15, drum care leagă Transilvania de Moldova. Cea mai apropiata magistrala feroviara este în orașul Toplița, la 27 km iar cele mai apropiate aeroporturi sunt în orașele: Târgu Mureș, la 141 km, Cluj-Napoca, la 191 km, Bacău, la 190 km, Iași, la 200 km

👉 CAZARE în stațiunea Borsec

Detalii

  • Transport: individual
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"