Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ziua Internationala a Animalelor la Gradina Zoologica Pitesti

Descriere

Servicii incluse

Marți, 4 octombrie - intrare GRATUITĂ la ZOO Pitești!

Grădina Zoologică din Pitești organizează Ziua Porților Deschise, marți, 4 octombrie 2022, cu prilejul Zilei Internaționale a Animalelor (World Animal Day).
Vizitatorii vor avea intrarea gratuită, indiferent de vârstă, și sunt așteptați, în intervalul orar 10:00 - 19:00, pentru a admira peste 1800 de viețuitoare, în frumosul parc care le găzduiește. 

La ZOO Pitești veți întâlni diferite specii de animale - feline, maimuțe, păsări, reptile, papagali, pești - printre care se remarcă exemplare unice în țară precum: ursul tibetan, specii rare de papagali Ara, papagali Călugăr, Kiangi, Watusii.

În 1931, la Florența, ziua de 4 octombrie a fost proclamată oficial de către Organizația Internațională pentru Protecția Animalelor ca Ziua Internațională a Animalelor, un omagiu adus Sfântului Francisc de Assisi (1182-1226), protectorul animalelor, canonizat la 4 octombrie 1228. „World Animal Day” a devenit o zi specială, dedicată respectului pentru viața animalelor și pentru legătura noastră, a oamenilor, cu ele, dar și conștientizării situației speciilor de animale aflate în pericol de dispariție. Cu timpul, a devenit ziua în care se aduce un omagiu tuturor animalelor, din toate țările lumii.

La ZOO Pitești, vă invităm să învățați despre lumea diversificată a acestui spațiu!

Detalii

  • Transport: individual