Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGENTIA H ACCOMMODATION


Descriere

Aceste apartamente frumoase sunt situate în centrul oraşului Bucureşti, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Romană şi aproape de Ateneul Român şi de Palatul Regal. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi sau prin cablu.
Studiourile şi apartamentele de la Agenţia H sunt decorate individual şi includ o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi aparat de cafea. La cerere, sunt disponibile apartamente cu maşină de spălat.
Toate obiectivele turistice principale din Bucureşti sunt la câţiva paşi de apartamente, iar în apropiere există cazinouri, restaurante, baruri, cluburi, muzee şi teatre. Pentru a se relaxa la sfârşitul zilei, oaspeţii au la dispoziţie un centru de wellness la numai 3 minute.
Serviciul de transfer de la/la aeroport presupune un cost suplimentar. Oaspeţii cazaţi mai mult de 10 nopţi beneficiază de un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la sau la aeroport sau de o zi la un centru spa din apropiere (fitness şi saună). Sejururile care depăşesc 15 nopţi includ un tur gratuit al oraşului.
Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, gastronomie și arhitectură.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie