Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBERT Casa


Descriere

Casa Albert ⭐⭐⭐ este situata pe strada Republicii, celebra strada pietonala din centrul istoric al orasului Brasov, loc din care poti vizita cele mai importante atractii turistice, unde te poti plimba in voie pe stradutele medievale pietruite, unde poti savura o cafea buna la una din zecile terase, contempland casele ce tainuiesc parca istoria Brasovului.
Casa Albert ofera 7 camere:
· Suita Albastra
· Suita Bordo
· Camera Crem
· Camera Portocalie
· Camera Mov
· Camera Verde
· Camera Gold

Facilitati:
· minibar cu bauturi racoritoare
· internet-telefon
· televizor LCD
· uscator de par
· diferite servicii prin comanda
· plati prin card
· servicii inchiriere masini

Atmosfera de "odinioara" ce razbate din fiecare ungher al camerelor este data de elementele de mobilier traditional reconditionat folosite in amenajare, de culorile ambientale calde si accesoriile deosebite.
Unicitatea Casei Albert este data de picturile murale reprezentand celebre monumente istorice, menite sa va ofere o introducere in istoria orasului de sub Tampa.
Casa Albert va asteapta intr-un decor unic, plin de stil si eleganta in perfecta armonie cu atmosfera orasului. Cu siguranta este un loc unde v-ati dori sa va intoarceti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie