Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EGRETA by HOXTON Bungalow

   Str Lacului Nr 7, Uzlina, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Egreta by Hoxton se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 15 minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere fiind amplasata intr-o oaza linistita inconjurata de micile canale ale Dunarii, detine un restaurant cu produse proprii si servicii de calitate venind in adaugarea la confortul general al oaspetilor prin camere spatioase si elegante cu acces direct la gradina interioara.


Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta by Hoxton, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona astfel ca veti putea surprinde natura in cele mai pure forme ale sale.


Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare, astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa; se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare, atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Cafenea
Wi-Fi
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Cheie acces
Pescuit
Echipament bedminton
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă copii
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Piscină
Masă tenis
Facilități grătar

Locatie