Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONFARG Hotel

   Str Negru Voda, Bl B5, Curtea De Arges, Romania


Descriere

Amplasare: Hotelul Confarg situat in Curtea de Arges, in apropierea centrului vechi al orasului, dispune de 13 camere duble, 5 camere single si 4 apartamente.
Facilitati Hotel: Hotel Confarg are o capacitate de 39 de locuri dispuse in: 13 camere duble, 4 apartamente (cu jacuzzi) cu aer conditionat si 5 camere single dotate cu TV color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces la linie interntionala, radio, frigider cu minibar si grup sanitar cu cabina de dus.
Alte Facilitati: Hotelul mai dispune de fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, se accepta animale, parcare, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.
Facilitati Camere: Camerele sunt dotate cu internet, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.