Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUBCARPATI Hotel

   Curtea De Arges, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Subcarpati ★★★★ este situat în Curtea de Argeş şi oferă bar şi o terasă, precum şi un restaurant.
Hotelul pune la dispoziţie o grădină şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi baie privată.
Toate camerele hotelului au TV cu ecran plat.
În fiecare dimineaţă la Hotel Subcarpati este servit un mic dejun à la carte.

SPA HOTEL SUBCARPAȚI
Baie de aburi, saună finlandeză, jacuzzi, salină, bazin de apă rece, locul perfect pentru relaxare.

SAUNA USCATĂ
Sauna uscată face parte din traditile scandinave, fiind cea mai veche din cele două tipuri de saună. În acest tip de saună temperatura poate ajunge la 80-90 grade Celsius. Este extrem de benefică sănătății, întrucât pe termen scurt oferă relaxare și o stare de bine, iar pe termen lung luptă împotrivă stresului și a infecțiilor, îmbunătățește circulația și exercită o acțiune tonifiantă asupra pielii.

SAUNA UMEDĂ
Cunoscută și sub numele de baie turcească, hammam sau baie de aburi. În sauna umedă temperatura crește până la maxim 45 grade Celsius, iar atmosfera are o umiditate ridicată, ce poate ajunge până la 100%. După doar 5-10 minute de utilizare a acesteia simți că respiri mai bine, fiind recomandată pentru un început de răceală sau mici alergii respiratorii, deoarece stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile.

JACUZZI
Simbolul relaxării, jacuzzi este totodată o excelentă metodă de tratare a durerilor musculare, articulare și a diferitelor disfuncții ale sistemului osos. Se spune că orice problemă are o soluție dacă te relaxezi suficient încât să ajungă la tine. Jacuzzi este recomandarea noastră. La Spa Hotel Subcarpați aducem masajul și cromoterapia în completarea beneficiilor aduse de jacuzzi.

SALINĂ
cu Sare de Himalaya și generator de aerosoli salini

O sesiune de 30 de minute în salina Spa Subcarpați revigorează întreg organismul, are efecte benefice la nivelul epidermei și reglează funcțiile tiroidei. Imunitatea organismului va crește, prevenind apariția răcelilor, a gripei și a alergiilor.

Generator de aerosoli salini

Generatorul de aerosoli salini are rolul de a transforma sarea de puritate foarte mare în microparticule de diferite diametre, între 1 și 10 microni.
Cristalele de “sare din Himalya”, care provin din zona Văii Indusului, o zonă necontaminata și nepoluată, sunt considerate cele mai eficiente în purificare, detoxificare și ionizare.
Sare de Himalaya
Respirând această sare bogată în elemente vitale aduceți multe beneficii sănătății dumneavoastră fizice – îndepărtează cu ușurință alergenii, praful și poluare, cât și psihice-ionii negativi ce se emană în atmosferă au rol calmant și regenerant asupra organismul.

BAZIN CU APĂ RECE
După ședința de saună vă puteți răcori în bazinul cu apă rece, pentru a readuce temperatura corpului la parametri normali și pentru a pune sângele în mișcare.
Nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare sau alte boli similare.

Check-in: 14:00-23:00
Check-out: 07:00-12:00
Oraşul Piteşti este situat la 42 km, iar staţiunea Călimăneşti se află la 39 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie