Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MS Diana - Croaziera ”ORSOVA - BELGRAD” 5 zile / 4 nopti

570 
Vezi detalii

Descriere

5 zile / 4 nopţi (joi – luni)
TRASEU: Orșova › Veliko Gradište › Belgrad
PERIOADĂ: MAI – OCTOMBRIE 2022

Ziua 1
TRASEU: Orșova › Veliko Gradište
ÎMBARCARE: Ora 12:00
Plecăm din Orșova și ne îndreptăm către primul port: Veliko Gradište. Intră în atmosfera de croazieră servind prânzul într-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunăre la Cazanele Mici și Mari. 
Ghidul nostru îţi va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atracţie de pe traseu: Donji Milanovac, Lepenski Vir, Golubac
Odată ajunși la destinaţia noastră, te invităm să vizitezi Veliko Gradište, un orășel tradiţional, cu multe grădini cu flori și terase cochete.

Ziua 2
TRASEU: Veliko Gradište › Belgrad
BELGRAD - VIMINACIUM - CATEDRALA SF.SAVA - CENTRUL ISTORIC
Trezește-te dimineaţă și ia micul dejun admirând frumosul Veliko Gradište, după care pregătește-te să vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus în lista monumentelor culturale de importanţă excepţională din Serbia pentru complexul urban din secolul I, din vremea împăratului Traian. 
Prânzul îl vei lua pe navă, în Belgrad, după care îţi oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piaţa Republicii, statuia ecvestră a cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, fântâna în stil roman Delijska și strada pietonală Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

Ziua 3
TRASEU: BELGRAD
BELGRAD - CETATEA SI PARCUL KALEMEGDAN (INCLUSE)
Optional: PESTERA RESAVA - MAUSOLEUL OPLENAC - PALATUL ALB
Să petreci 2 zile în Belgrad nu este niciodată prea mult. Sunt atât de multe lucruri de vizitat încât sigur îţi vei dori să revii.
Alege dintre excursiile incluse sau opţionale și vei rămâne cu amintiri de neuitat, iar seara te așteptăm înapoi la cină cu program tradiţional.
*TUR DE ORAȘ CU BICICLETA (BELGRAD BY BIKE)

Ziua 4
TRASEU: BELGRAD › Veliko Gradište
VELIKO GRADISTE - CETATEA GOLUBAC - LEPENSKI VIR
În timp ce tu te bucuri încă de somn, noi ridicăm ancora și te conducem spre Veliko Gradište.
Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, însoţite de descrierile pline de farmec ale ghidului. 
Odată ajunși la destinaţie își oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit ”primul oraș din Europa”, precum și multe alte surprize.
Seara te poţi plimba prin centrul orașului, sau la Lacul de Argint.

Ziua 5
TRASEU: Veliko Gradište › Orsova
Aventura noastră se apropie ușor-ușor de final. Este ziua în care lăsăm în urmă toate locurile spectaculoase și surprinzătoare pe care le-am vizitat pe parcursul călătoriei noastre și pornim, după micul dejun, spre România. 
De-a lungul croazierei către Orșova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari și Mici, de chipul lui Decebal pe un mal și de Tabula Traiana pe malul Sârbesc.

Servicii incluse

REDUCERI ȘI GRATUITĂȚI:
*COPIII ÎNTRE 0 ȘI 3 ANI BENEFICIAZĂ DE GRATUITATE
*COPIII ÎNTRE 4 ȘI 7 ANI AU 70% REDUCERE
*COPIII ÎNTRE 8 ȘI 12 ANI AU 50% REDUCERE
*COPIII ÎNTRE 13 ȘI 16 ANI AU 30% REDUCERE

SERVICII ȘI FACILITĂȚI INCLUSE:
*TOATE MESELE (PENSIUNE COMPLETA)
*GHID LA BORD
*FOTOGRAF LA BORD
*FREE WI-FI
*ACTIVITATI LA BORD (PROGRAM ARTISTIC, JOCURI, ETC.)
*TAXELE DE PORT

SERVICII ȘI FACILITĂȚI NEINCLUSE:
*SUPLIMENT SINGLE 20 Euro / persoana / noapte 
*TESTE COVID-19
*ASIGURARE MEDICALA
*BAUTURI LA BAR SAU LA MESE

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"