Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MS Diana - Croaziera ”ORSOVA - VUKOVAR” 8 zile / 7 nopti

990 
Vezi detalii

Descriere

8 zile / 7 nopţi (joi – joi)
TRASEU: Orșova › Veliko Gradište › Belgrad › Novi Sad › Vukovar
PERIOADĂ: MAI – OCTOMBRIE 2022

Ziua 1
TRASEU: Orșova › Veliko Gradište
ÎMBARCARE: Ora 12:00
Plecăm  din  Orșova  și  ne  îndreptăm  către  primul  port:  Veliko  Gradište.  Intră  în atmosfera de croazieră servind prânzul într-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunăre la Cazanele Mici și Mari. Ghidul nostru îţi va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atracţie de pe traseu: Donji MilanovacLepenski VirGolubac
Odată ajunși la destinaţia noastră, te invităm să vizitezi Veliko Gradište, un orășel tradiţional, cu multe grădini cu flori și terase cochete.

Ziua 2
TRASEU: Veliko Gradište › Belgrad
BELGRAD - VIMINACIUM - CATEDRALA SF.SAVA - CENTRUL ISTORIC
Trezește-te dimineaţă și ia micul dejun admirând frumosul Veliko Gradište, după care pregătește-te să vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus în lista monumentelor culturale de importanţă excepţională din Serbia pentru complexul urban din secolul I, din vremea împăratului Traian. 
Prânzul îl vei lua pe navă, în Belgrad, după care îţi oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piaţa Republicii, statuia ecvestră a cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, fântâna în stil roman Delijska și strada pietonală Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

Ziua 3
TRASEU: Belgrad › Novi Sad
Îţi oferim în prima parte a zilei un tur de cetate în Belgrad, după care te invităm la bordul navei să iei prânzul și să admiri priveliștea spectaculoasă de-a lungul drumului spre Novi Sad.
Odată ajunși la destinaţie, ultimele raze ale soarelui te vor mângâia în timp ce admiri din Cetatea Petrovaradin din panorama orașului Novi Sad, Capitala Culturală Europeană în anul 2022.
Cu galerii de artă, observator astronomic, catacombe, restaurante și terase, cetatea Petrovaradin îţi va încânta seara.

Ziua 4
TRASEU: Novi Sad
Îţi propunem două orașe într-o zi.
În prima parte a zilei vizitează Sremski Karlovaci, orașul vinului, al culturii și al spiritualităţii. Admiră superba piaţă centrală a orașului, cu clădirile ei faimoase, și descoperă cheia iubirii și a vieţii la Fântâna cu Patru Lei.
A doua parte a zilei este dedicată cochetului oraș Novi Sad al cărui centru istoric va intra rapid în topul amintirilor tale din această croazieră.
Turnul cu ceas al cărei ore se pot vedea de pe malul opus al Dunării, Planetarium-ul cu cel mai mare telescop public din lume, Piaţa Libertăţii și strada pietonală Dunavska sunt doar câteva dintre atracţiile pe care ţi le propunem.

Ziua 5
TRASEU: Novi Sad › Vukovar
Ridicăm ancora dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm către pitoreasca Croaţie.
În prima parte a zilei poposim în Vukovar pentru un tur al orașului ce va include Muzeul de Cultură, Castelul Eltz, turnul de apă, dar și Insula Vukovar.
După prânzul luat la bordul navei, și cu forţe proaspete, vă invităm să vizitaţi orașul Osijek și Parcul Natural Kopacki Rit.
In Osijek, orașul care încă păstrează amprentele imperiilor Hambsburgic și Otoman, poţi vizita Piaţa Ante Starčević în formă de triunghi isoscel, catedrala Sf. Petru și Pavel, precum și gusta din bunătăţile gastronomice: kulen, venison sau riblji paprikas.
La Parcul Natural Kopacki Rit, asemănător Deltei Dunării, îţi vei delecta privirea cu 260 de specii de păsări, 40 de specii de pești și 140 de specii de plante.

Ziua 6
TRASEU: Vukovar › Belgrad
BELGRAD - TEATRUL NATIONAL BELGRAD
Optional: PESTERA RESAVA - MAUSOLEUL OPLENAC - PALATUL ALB
Dimineaţa ridicăm ancora și părăsim superbele atracţii din Vukovar pentru a ne reîntoarce în Belgrad, unde sunt atât de multe lucruri de vizitat încât sigur îţi vei dori să revii.
Alege dintre excursiile incluse sau opţionale și vei rămâne cu amintiri de neuitat.
Bucură-te de centrul istoric al Belgradului, de parcuri și terase, iar dacă ești fan shopping atunci ai ajuns în locul potrivit căci Belgradul are și latura modernă și cosmopolită, cu multe mall-uri și magazine de brand.
După o zi atât de încărcată, seara te așteptăm înapoi la bord să te delectezi la cină cu un program tradiţional.
*TUR DE ORAȘ CU BICICLETA (BELGRAD BY BIKE)

Ziua 7
TRASEU: BELGRAD › Veliko Gradište
VELIKO GRADISTE - CETATEA GOLUBAC - LEPENSKI VIR
În timp ce tu te bucuri încă de somn, noi ridicăm ancora și te conducem spre Veliko Gradište.
Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, însoţite de descrierile pline de farmec ale ghidului. 
Odată ajunși la destinaţie își oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit ”primul oraș din Europa”, precum și multe alte surprize.
Seara te poţi plimba prin centrul orașului, sau la Lacul de Argint.

Ziua 8
TRASEU: Veliko Gradište › Orsova
Aventura noastră se apropie ușor-ușor de final. Este ziua în care lăsăm în urmă toate locurile spectaculoase și surprinzătoare pe care le-am vizitat pe parcursul călătoriei noastre și pornim, după micul dejun, spre România. 
De-a lungul croazierei către Orșova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari și Mici, de chipul lui Decebal pe un mal și de Tabula Traiana pe malul Sârbesc.

Servicii incluse

REDUCERI ȘI GRATUITĂȚI:
*COPIII ÎNTRE 0 ȘI 3 ANI BENEFICIAZĂ DE GRATUITATE
*COPIII ÎNTRE 4 ȘI 10 ANI AU 30% REDUCERE

SERVICII ȘI FACILITĂȚI INCLUSE:
*TOATE MESELE (PENSIUNE COMPLETA)
*GHID LA BORD
*FOTOGRAF LA BORD
*FREE WI-FI
*ACTIVITATI LA BORD (PROGRAM ARTISTIC, JOCURI, ETC.)
*TAXELE DE PORT

SERVICII ȘI FACILITĂȚI NEINCLUSE:
*SUPLIMENT SINGLE 20 Euro / persoana / noapte 
*TESTE COVID-19
*ASIGURARE MEDICALA
*BAUTURI LA BAR SAU LA MESE

Detalii

  • Transport: croaziera
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
la cerere"oferta aleasa nu este cu confirmare pe loc, poate dura 48 ore de la procesare pana la primirea raspunsului. Raspunsul poate fi: Comanda Confirmata sau Neconfirmata!"